Praktijkopleiding

Als Praktijk voor Verkeerseducatie wordt een methodische stap-voor-stap rijopleiding (RIS) aangeboden welke uitmondt in een praktijkexamen bij het CBR. Het slagingspercentage ligt al tientallen jaren ver boven het landelijk gemiddelde.

De opleiding is al jarenlang een begrip in Tilburg en omstreken. Het aantal automobilisten dat in der jaren het rijbewijs haalde, ligt inmiddels in de duizenden.
Je hebt de lesauto vast wel eens zien rijden!

Rijopleiding In Stappen
De lesauto


Kennis en ervaring worden overgedragen op een manier zoals dat tijdens het aanbieden van kwalitatief hoogwaardig onderwijs verwacht mag worden. Jouw vaste instructeur heeft een goede opleidingsachtergrond op minimaal HBO-niveau, gericht op het begeleiden van mensen binnen zorg, welzijn en onderwijs. Is communicatief zeer vaardig en volgt altijd alle gangbare bijscholingen.

Jouw instructeur:

Wil Segers
Dewi van den Bossche

Een sterk individueel gerichte coachende aanpak biedt ruimte om van gemaakte fouten volop te leren. In plaats van fouten uit te vergroten, worden fouten mogelijkheden. Zelfvertrouwen en plezier zijn vervolgens de sleutel tot succes.

Jouw rijopleiding:
-Sterk individueel gericht
-Altijd een vaste instructeur (m/v)
-Kwaliteit en zorgvuldigheid
-Praktijklessen van 90 minuten: effectief en efficiënt
-Les in een overzichtelijke, comfortabele, compacte, sportieve lesauto
-Eerlijke en betrouwbare tarieven
-Bovengemiddeld slagingspercentage!
-Volledige online toegang tot lesplanning en vorderingen via de RijbewijsApp

Vorm en duur van de opleiding is volledig afgestemd op persoonlijke eigenschappen, interesses en motivaties. Je volgt één of meerdere praktijklessen per week en betaald na afloop van iedere les.

Vanuit professie worden de individuele behoeften herkend en worden deze vertaald naar passende werkvormen. Er wordt vooral ingespeeld op de individuele stijl van leren.

Veel gestelde vragen Praktijkopleiding

Verhalen van klanten


Praktijk voor Toegepaste Psychologie
|Psychelbeeld|
Verkeerseducatie

013-7505335

Mobiel: 06-15220836
info@psychelbeeld.nl