Verhalen van klanten

Priscilla (17, Praktijkopleiding Autorijbewijs)
“Ik kan alleen maar zeggen dat ik met heel veel plezier mijn rijlessen heb gereden. Als je er even niet uitkomt wordt alles supergoed uitgelegd, met behulp van allerlei manieren. Gaat het een keer fout, wordt er echt de tijd genomen om het zo goed mogelijk beter te doen. Heel fijn”

Mark, (18, Remedial Teaching Autorijbewijs)
“Via mijn rijschool ben ik in contact gebracht met Psychelbeeld. Door een bij mij gestelde diagnose PDD-NOS leek het er in eerste instantie op dat het behalen van het autorijbewijs een behoorlijk lange weg zou gaan worden.
Het tegendeel bleek waar. Nadat ik op aanraden van mijn instructeur was overgestapt naar Psychelbeeld, vielen de puzzelstukjes in mijn hoofd al heel snel op zijn plek. Ik kreeg “groen licht” van de medisch adviseur bij het CBR na het afleggen van mijn rijtest in S’-Hertogenbosch en na afloop van de Tussentijdse Toets in Berkel-Enschot gaf de feedback van de examinator mij alle vertrouwen dat ik het praktijkexamen enkele weken later met goed gevolg zou gaan afleggen. Met vlag en wimpel slaagde ik glansrijk! “

Jolanda (53, Beroepsopleiding Taxi)
“Nadat ik elders mijn Beroepsopleiding volgde, ben ik op advies van mijn Arbeidsdeskundige bij het UWV terechtgekomen bij Psychelbeeld. Hier heb ik de opleiding als zeer goed ervaren. Vooral door de open, duidelijke communicatie en individuele begeleiding. Het heeft me alle vertrouwen gegeven om toch door te gaan en te slagen”


Bauke
(moeder van Kiki (9) A.A.I )
Door af en toe te werken met dieren, openbaren Kiki’s talenten zich keer op keer. Van een meisje met een laag zelfbeeld, verandert zij in een assertief, zelfverzekerd, creatief kind met een groot probleemoplossend vermogen.
Kiki bloeit helemaal op!