Verkeerseducatie

Praktijk voor Verkeerseducatie is onderdeel van Psychelbeeld.
In 1986 ontstaan vanuit een traditionele rijschool door samen met anderen krachten te bundelen. Hierdoor is een uniek concept ontstaan waarbij kwalitatief hoogwaardig verkeersonderwijs aangeboden wordt:

Het aanbod:

Praktijkopleiding Autorijbewijs
Een complete stap- voor- stap rijopleiding voor jongeren vanaf 16,5 jaar onder professionele onderwijsbegeleiding. Lees meer…

Remedial Teaching
Verkeersonderwijs op maat bij uiteenlopende problematieken.
Lees meer…

Rijangst & Verkeerstrauma
Cognitieve gedragstherapie om rijangst écht te overwinnen.
Lees meer…

Beroepsopleiding Taxi

Theorieopleiding

Het gaat altijd om het aanleren en verbeteren van kennis, inzicht, vaardigheden en attitudes die noodzakelijk zijn voor een veilige en verantwoorde verkeersdeelname.
Altijd geheel conform de nieuwste richtlijnen.
Het bieden van structuur en de manier waarop iets aangeleerd wordt zijn kenmerkend, maar vooral onderscheidend.

Als een Praktijk voor Verkeerseducatie wordt vanuit verschillende invalshoeken gewerkt: op eigen titel, of in opdracht van een aantal samenwerkers en (overheids)instanties.

Door te werken vanuit specifieke kennis binnen Zorg, Welzijn en Onderwijs is er veel deskundigheid op het gebied van het begeleiden van mensen. Kwaliteit staat ver boven kwantiteit. Uiteraard horen hier ook criteria en kwaliteitseisen bij. Niet alleen aan de inhoudelijke opleidingstrajecten zelf, maar ook aan de mensen die deze opleidingen verzorgen.


Praktijk voor Toegepaste Psychologie
|Psychelbeeld |
Verkeerseducatie

013-7505335
Mobiel: 06-15220836
info@psychelbeeld.nl