Werkwijze

Een methodiek gebaseerd op actief imagineren betekent dat via een aantal creatieve en expressieve werkvormen ruimte wordt geboden aan het authentieke voorstellingsvermogen dat iedere persoon in zich heeft: verbeeldingskracht.

Actieve Imaginatie is een ervaringsgerichte methodiek waarbij geleerd wordt hoe o.a. gevoelens van (faal)angst en stress in het dagelijks leven hanteerbaar worden.

Verbeeldingskracht beïnvloed het gevoel positief.
En dat biedt een verscheidenheid aan nieuwe perspectieven over hoe beter om te gaan met allerlei situaties in het dagelijks leven. Op een manier waarbij tegelijkertijd de eigen unieke vaardigheden vergroot worden.

Het maakt persoonlijke groei en ontwikkeling mogelijk.

If you can imagine. You can achieve


Als Praktijk voor Toegepaste Psychologie wordt uitgegaan van competentiegericht leren. Individuele begeleiding vindt plaats door competenties te selecteren waaraan gewerkt kan worden: assertiviteit, veerkracht, zelfreflectie en zelfontwikkeling.


Grote expertise is er aanwezig op het gebied van angst en stress, competentie-, talentontwikkeling en oplossingsgerichte coaching. 

Handvatten daarbij zijn onder andere NLP, Systematisch werken, Oplossingsgerichte coaching, Remedial Teaching, de Psycho-educatie methodiek Geef me de 5, de Psycho-fysieke methodiek Rots & Water en RIS (Rijopleiding In Stappen).

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek ben je welkom om persoonlijke doelen en verwachtingen uit te spreken. Natuurlijk is er voldoende tijd om nader met elkaar kennis te maken.

Een oriënterend gesprek is vrijblijvend en kost niets. Wees welkom!

Praktijk voor Toegepaste Psychologie
| Psychelbeeld|
013-7505335
Mobiel: 06-15220836
info@psychelbeeld.nl